פורל פתוח בשום
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת המסעדה של אבי
כשר:
כן
זמן הכנה:
15 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
דג פורל פתוח ונקי
30 גרם חמאה
כף שום קצוץ
15 עלי פטרוזיליה קצוצה
2 עלי שמיר
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
  1. פותחים את הדג ואופים אותו בתנור במשך 6 דקות.
  2. על גריל רשת ממיסים התוך כלי את החמאה, מוסיפים פנימה את השום, הפטרוזיליה הקצוצה, השמיר ואגוז המוסקט
  3. ברגע שמוציאים את הדג מהגריל מוזגים את הרוטב על הדג.
הערות והמלצות:
בתיאבון
שלח לחבר הדפס מתכון