פרגית בצל בטרגון
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
מסעדת מנשייה
כשר:
כן
זמן הכנה:
10 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור
1/2 בצל חתוך לחצאי עיגולים דקים
קורט כמון
1 כפית רוטב בלסמי
250 גרם פרגיות חתוכות לרצועות ברוחב של 2 ס"מ
1/4 כוס יין לבן לבישול
אופן ההכנה:
  1. 1. לחמם את שמן הזית במחבת.
  2. 2. לטגן את הבצל עד הזהבה,
  3. 3. להוסיף התבלינים.
  4. 4. להוסיף את הפרגיות ולטגנם מ-3 הצדדים כ2-3 דקות.
  5. 5. להוסיף היין והבלסמי.
  6. 6. לבשל עוד דקה ולהגיש
הערות והמלצות:
להגיש בתוספת של פירה / סלט / ירקות מבושלים
שלח לחבר הדפס מתכון