צלעות טלה בתפוזים ונענע
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת NG
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
6
מרכיבים:
1.400 קילו צלעות טלה פרוסות לעובי 1.5 ס"מ

לרוטב:
250 גר' סוכר
0.5 ליטר מיץ תפוזים טרי
חופן נענע קצוצה גס
כף דבש
כפית שום כתוש
¼ כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
100 מ"ל יין לבן
קורט מלח
אופן ההכנה:
  1. על מחבת רחבה באש גבוהה ממיסים את הסוכר להכנת קרמל עד לקבלת צבע זהוב ברנדי. מוסיפים בהדרגה את המיץ תפוזים תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים את שאר החומרים ומצמצמים את הנוזלים לכמעט חצי הכמות.
  2. את הצלעות צולים על גריל בחום גבוהה 2 דקות מכל צד עד להשחמה ויוצקים את הרוטב על הצלעות.
הערות והמלצות:
המתכון מוגש באדיבות אופיר ג'ובני, השף של "NG" בר בשר בנווה צדק.
שלח לחבר הדפס מתכון