מתכון לרוטב B.B.Q לספריבס (צלעיות)
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת NG
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
2 כוסות קטשופ
½ כוס שרי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
כף שורש זנגביל מגורד
אופן ההכנה:
  1. לערבב היטב את כל החומרים.
  2. לשים את הספריבס בתוך סיר יחד עם הרוטב ולהביא לרתיחה.
  3. להנמיך את האש, לכסות ולבשל כ- 20 דקות נוספות. יש להזיז את הספריבס כל מספר דקות בכדי לוודא בישול אחיד.
  4. להעביר לכלי שאינו מתכתי ולשמור במשך הלילה במקרר מכוסה בניילון נצמד. בזמן הצלייה על הגריל יש להבריש ברוטב הברביקיו הנותר.
הערות והמלצות:
המתכון מוגש באדיבות אופיר ג'ובני, השף של "NG" בר בשר בנווה צדק.
שלח לחבר הדפס מתכון