רולדת עגל חלב עם שום והל
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף איגור ויינברג, מסעדת ננה - נווה צדק | נסגר | מוסתר
כשר:
לא
זמן הכנה:
3 שעות (להכין יום מראש)
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
6 מנות
מרכיבים:
סינטה עגל חלב
שום פלחים - 4 כפות
פלפל שחור גרוס טרי - 2 כפות
מלח גבישי - 2 כפות
הל טחון - 1 כף
עלי דפנה שבור - 5 עלים
אופן ההכנה:
  1. לפתוח את הסינטה עגל, לשטח עם שומן כלפי מטה
  2. לערבב את כל התבלינים ולמרוח בכוח על שטח הבשר משתי צדדים.
  3. לגלגל רולדה ולקשור אותה עם חוט קשירה לכל האורך.
  4. לשים במקרר ל 6 שעות מנוחה.
  5. להניח בשר על תבנית האפיה עם חמאה מזוקקת ולצלות 30 דקות על 180 מעלות צלסיוס ו 110 דקות על חום 120 מעלות.
  6. לצנן במשך 12 שעות ולחתוך לפרוסות דקות. להגיש עם רטבים על בסיס מיונז ועלי סלט שונים.
שלח לחבר הדפס מתכון