רוטב פטריות לברוקולי מאודה
סוג המתכון:
רטבים
בעל המתכון:
מסעדת מטילדה | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
20 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
מחמאה
שקית של רוטב פטריות (של תלמה או אסם)
מים
פטריות
אופן ההכנה:
  1. ממיסים את המחמאה
  2. על אש קטנה מוסיפים את תוכן השקית ומערבבים עם כף עץ
  3. מגבירים את האש לאש גדולה ומוסיפים את המים בהדרגתיות ומביאים לרתיחה
  4. מוסיפים את הפטריות ומביאים שוב לרתיחה
  5. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות
שלח לחבר הדפס מתכון