בשר בקר בפטריות ובטטות
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
הגולש/ת תמי
כשר:
כן
זמן הכנה:
3 שעות וחצי
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חצי קילו בשר בקר משובח
4 שיני שום קצוצות
קופסאת פטריות משימורים
כפית מלח
2 כפות דבש
כף אבקת מרק
2 בטטות חתוכות לאורך
אופן ההכנה:
  1. לבשל כשעתיים במים חצי קילו בשר משובח
  2. לטגן בסיר 4 שיני שום קצוצים עד הזהבה
  3. להוסיף את הבשר שהתבשל במים
  4. לטגן כ 20 דקות
  5. להוסיף קופסאת פיטריות ללא הנוזלים
  6. לטגן כ 10 דקות
  7. להוסיף את המים שהבשר התבשל בו
  8. להוסיף כפית מלח 2 כפות דבש
  9. 1 כף אבקת מרק
  10. כשהכל רותח להמניך את האש ולהוסיף 2 בטטות חתוכות לאורך
  11. לבשל על נמוכה כשעה
שלח לחבר הדפס מתכון