בורקס פטריות
סוג המתכון:
מאפים
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
חבילת בצק עלים
1 בצל בינוני
קופסת פטריות שמפיניון חתוכות
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
  1. שוטפים את הפטריות במסננת, חותכים לקוביות קטנות.
  2. מטגנים במעט שמן את הבצל החתוך לקוביות, מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש קטנה במשך עשר דקות.
  3. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מרדדים את הבצק - חותכים ריבועים ובכל ריבוע שמים מעט מהמלית, וסוגרים למשולשים.
  5. מניחים על תבנית משומנת, ומורחים בחלמון ביצה. אופים בחום בינוני עד שהבורקס מוזהב.
  6. מילוי נוסף: תפוחי אדמה: לבשל 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות עד שיתרככו.
  7. למעוך ולהוסיף 1 בצל קצוץ, כפית אבקת מרק ואסם, מלח לפי הטעם, 1/4 מרגרינה, מעט פטרוזיליה קצוצה.
שלח לחבר הדפס מתכון