מוסר ים ברוטב פול-חרדל
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
הגולש/ת מיקי בן עמי
כשר:
כן
זמן הכנה:
20 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
פילה מוסר כ 180 גרם
כ 150 - 200 גרם פול מקולף
כף חרדל דיזו'ן(חלק- לא הגרגירים)
מעט ציר ירקות (ניתן גם שמנת)
מלח פלפל
אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת פסים ברזל כבדה
  2. מוסיפים שמן זית ומניחים את הדג(צולים כ 2 דקות מכל צד)
  3. מפלפליפ וממליחים ןמכיסים לתנור חם כ 180 מעלות לעוד 4 דקות.
  4. בנתיים חולטים בסיר עם מים את הפולים כ 4-5 דקות עד לריכוך
  5. ומעבירים מיד למי קרח להצירת הבישול וחיזוק הצבע של הפול
  6. לוקחים חצי מכמות הפול ומכניסים לבלנדר ,מוסיפים חרדל מלח ופלפל ומעט ציר ירקות וטוחנים לקרם
  7. תוך כדי הערבוב מוספים מעט שמן זית עד לקרם חלק

    הרכבת המנה:
  8. מניכים על צלחת הגשה את קרם הפול חרדל ומוסיפים את הפולים השלמים ליד ומניחים מעל הכל את הדג
  9. מקשטים בשמן זית ועירית וחומץ בלסמי מצומצם עם טיפה סוכר ושומשום
הערות והמלצות:
מנה קלילה יפה וכייפית
תהנו
שלח לחבר הדפס מתכון