נתחוני מוסר ים צלויים עם עם סומק ויין לבן
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
מצרכים לדג :
4 פילה מוסר חתוכים לרצועות בעובי של 1 ס"מ (במשקל 120 גר' כל אחד)
מלח , פלפל
1/2 כפית סומק
1/3 כוס יין לבן
8 כפות שמן זית

מצרכים לסלט :
1/2 סלק אדום קלוף וחתוך לרצועות דקות ביותר
1/2 בצל סגול קלוף וחתוך לרצועות
1/2 צנון גדול חתוך לרצועות דקות
4 כפות בצל ירוק קצוץ
מיץ לימון מלימון אחד
8 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. הכנת הדג : מערבבים בקערה את כל המצרכים ביחד ומניחים במגש אפיה שסידרנו עלב נייר פרגמנט.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את הדגים למשך כ-4 דקות.
  3. הכנת הסלט: מכניסים את כל החומרים לקערת ערבוב מתבלים ומערבבים.
  4. את הסלט מגישים לצידו של הדג החם.
שלח לחבר הדפס מתכון