מוצרליטה לה טרטוריה
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
מסעדת לה טרטוריה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
40 מיני כדורי מוצרלת בופאלו
100 גרם פירורי לחם דקים
50 גרם פטרוזיליה קצוצה דק (עלים בלבד)
כף חרדל דיז'ון חלק
כפית אבקת שום
2 ביצים
קמח
מלח
אופן ההכנה:
  1. לילה לפני הארוחה שמים את כדורי המוצרלה במסננת במקרר.
  2. בקערה אחת טורפים את הביצים עם החרדל ומעט מלח.
  3. בקערה שניה מערבבים את פירורי הלחם עם אבקת השום, פטרוזיליה. ומעט מלח.
  4. בקערה שלישית - קמח.
  5. טובלים את המוצרלה בקמח ומנפים.
  6. טובלים בתערובת הביצים ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם.
  7. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  8. מגישים חם עם מטבל עגבניות.
שלח לחבר הדפס מתכון