סלט מוזה - שלושה בסירה אחת
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
מסעדת מוזה | נסגר | מוסתר
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
מצרכים לסלט: (מנה אישית)
6 עגבניות שרי
6 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
5 עלי בזיליקום קצוצים
שן אחת של שום
1 כף סויה
1/4 כוס יין לבן חצי יבש
מעט מלח ופלפל
צרור עלי בייבי
חסה חתוכה
1/4 כוס בוטנים קצוצים קלויים
מעט גבינת רוקפור מפוררת

לרוטב
1 כפית חרדל
1 כף דבש
1 כף חומץ בלסמי
5 עלים של בזיליקום טרי
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ תפוזים
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה:
  1. מחממים מעט שמן זית ובווק, מטגנים קלות שום ומוסיפים את הפטריות הקצוצות ואת העגבניות השרי.
  2. מקפיצים מעט ומוסיפים את היין, הסויה, הפלפל והמלח.
  3. בינתיים עד שהירקות משחימים קלות מכינים את הרוטב:
  4. בצנצנת שמים את המרכיבים ומשקשקים.
  5. מתבלים את עלי הבייבי והחסה ומסדרים בצלחת כמצע לסלט החם.
  6. כשהירקות משחימים במחבת מוסיפים את הבוטנים, מקפיצים קלות ויוצקים על העלים המתובלים.
  7. למעלה מפוררים גבינת רוקפור ומקשטים בעשבי התיבול הקצוצים
שלח לחבר הדפס מתכון