מוסקה
סוג המתכון:
בשרים, תבשילים
בעל המתכון:
מסעדת מסעדת מקסים
כשר:
כן
זמן הכנה:
40 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
3 חצילים
500 גר'בשר טחון
ראש בצל
כוס קטנה רסק עגבניות
כוס מים
קורט מלח
קורט פלפל
קורט אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
  1. חותכים חצילים לפרוסות עבות, מטגנים אותם עד לקבלת גוון שחום. על החצילים שמים את התבשיל של הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ שמבושל 10 דקות עם המלח והפלפל.
  2. מכסים את החציל בעוד פרוסת חציל, מוסיפים רוטב שעשוי מהמים עם רסק עגבניות, מלח, פלפל ואבקת מרק עוף ושמים בתנור ל 10 דקות על חום גבוה.
הערות והמלצות:
ניתן להגיש עם אורז.
מומלץ לאכול חם.
שלח לחבר הדפס מתכון