מולארד ברוטב הדרים
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
2 חזה מולארד
1 גבעול רוזמרין
כוס מיץ תפוזים טרי
100 מ"ל ליקר גרנד מרינייר (תפוזים)
1 מקל קינמון
כפית ג'ינג'ר כתוש
2 כפיות סויה
2 זרעי שומר
1 צ'ילי קצוץ טרי
אופן ההכנה:
  1. מניחים את כל המרכיבים פרט לחזה מולארד בסיר קטן.
  2. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 10 דק' ומסננים.
  3. את חזה המולארד צורבים במחבת כ 10 דקות כשהחלק השמן כלפי מטה, הופכים וצורבים למשך 10 דק' נוספות, מוסיפים את הרוטב למחבת, מבשלים ומצמצמים ביחד כ 5 דק'.
  4. את חזה המולארד פורסים ומסדרים בכלי הגשה, שופכים מעליו את רוטב ההדרים, מקשטים בעלה רוזמרין.
  5. בתאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון