מוחיטו מרענן
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
מסעדת La Boca - לה בוקה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
רום
נענע
קרח גרוס
לימונדה
סאואר (מים עם סוכר)
סוכר חום
אופן ההכנה:
  1. מכניסים נענע (שטופה) לכוס.
  2. מוסיפים כפית סוכר חום.
  3. מוסיפים מעט סאוור וכותשים.
  4. גורסים קרח ומוסיפים לכוס.
  5. מוסיפים מנה אחת (שוט) של רום ומנה אחת של לימונדה.
  6. משלימים עם נגיעת סאוור ומקשטים עם פרוסה רעננה של לימון.
שלח לחבר הדפס מתכון