שיפודי קבב מזרחי עם צנוברים
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
הגולש/ת שמעון בן שמעון שף מגוון תעשיות
כשר:
כן
זמן הכנה:
30 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
שמונה מנות כפול 2
מרכיבים:
500 גרם בשר בקר טחון (ממליץ על צלעות)
100 גרם שומן כבש טחון
חבילה כוסברה קצוצה דק
חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
2 בצלים גדולים קצוצים דק
ראש שום קצוץ דק
2 כפות צנוברים כ-30 גרם (מומלץ לקלות לפני)
2 ביצים
4 פרוסות לחם רטובות (מומלץ לטחון עם הבשר)
כף גדושה כמון
כפית שטוחה פלפל שחור
קורט פלפל שאטה גרוס
כפית מלח
אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת עיסה חלקה
  2. לוקחים שיפודים קטנים מגלגלים בצורת קבב מסביב לשיפוד העץ
  3. מניחים על תבנית משומנת מעט בשמן זית ומכניסים לתנור ל20 דקות בחום בינוני
  4. בתאבון
הערות והמלצות:
ניתן להגיש על מצע של עליי בייבי עם הרבה טחינה ירוקה וכוסברה קצוצה.
כמו כן ניתן להכין על מנגל שזו הנאה בפני עצמה.
שלח לחבר הדפס מתכון