מרק בשר תימני
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
מסעדת באגסי Bugsy
כשר:
כן
זמן הכנה:
כשעתיים וחצי (כולל תהליך בישול הבשר)
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1 ק"ג כתף בקר חתוכה לקוביות גדולות
2 בצלים גדולים קצוצים
3 עגבניות מרוסקות
5-6 שיני שום כתושות
צרור כוסברה
חצי ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
2 כפות אבקת מרק בשר
כף כמון
כף חוויאג'
כף כוסברה יבשה
חצי כפית כורכום
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  1. מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל והשום.
  2. מוסיפים את הבשר ומטגנים 3 דקות.
  3. מוסיפים 3 ליטר מים, עגבניות מרוסקות, צרור כוסברה ותבלינים ומביאים לרתיחה.
  4. מורידים לאש נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים שעתיים.
  5. מוסיפים קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עוד 15 דקות.
  6. מוסיפים מלח אם צריך ופלפל שחור גרוס.
  7. מגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון