מתכון מהקיבוץ "ביצה בקן"
סוג המתכון:
מתכוני ילדים, שונות
בעל המתכון:
השף מיה זינגר, מסעדת קופי אין
כשר:
כן
זמן הכנה:
10 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
2 פרוסות לחם מכל סוג
2 ביצים
שמן / חמאה - לפי בחירה
אופן ההכנה:
  1. עושים חור בפרוסת הלחם, במרכז, בגודל של החלמון.
  2. מחממים שמן במחבת, מניחים את פרוסות הלחם על צד אחד שיספגו את השמן ואז הופכים, זורקים את הביצה לתוך החור, החלמון צריך להיות בתוך החור והחלבון מפוזר מסביב לפרוסה, על הלחם.
  3. מטגנים עד שהביצה מתקשה מלמטה (כשהלחם תופס צבע), הופכים לעוד כמה שניות (החלמון צריך להשאר מעט חי בפנים).
הערות והמלצות:
מגישים עם ירקות / סלט / גבינה.
שלח לחבר הדפס מתכון