מרק חורפי
סוג המתכון:
מרקים, עופות
בעל המתכון:
מסעדת ספידו בר
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 כוס כרישה חתוכה לטבעות
3 כוסות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות
2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות
1 ליטר מרק עוף מוכן
1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור גרוס
טבסקו – 10 טיפות
אופן ההכנה:
  1. לטגן את טבעות הבצל בסיר שטוח ולהוציאן החוצה.
  2. לאדות את הכרישה והארטישוק באותו סיר.
  3. לצקת את מרק העוף על הירקות ולבשל כ- 15 דקות.
  4. להוסיף את השמנת והתבלינים ולבשל כ- 5 דקות.
  5. לפני הגשת הסיר לשולחן להניח את הבצלים המטוגנים על המרק.
שלח לחבר הדפס מתכון