מרק בטטה
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1ק"ג בטטה קלופים וחתוכים גס
2 בצלים קצוצים דק
1 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס שמנת
1 כפית ג'ינג'ר
1 כפית שום כתוש
מלח ,פלפל ומוסקט טחון לפי הטעם
1ליטר מים
אופן ההכנה:
  1. מטגנים במעט שמן זית את הבטטה והבצל
  2. מוסיפים ג'ינג'ר שום ומתבלנים.
  3. מוסיפים את המים השמנת וחלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
  4. מבשלים כ-20 דקןת על אש קטנה
  5. מסירים מהאש טוחנים במעבד מזון
  6. מסננים ומחזירים לאש .
  7. משלימים טעם.
שלח לחבר הדפס מתכון