תבשיל נקניקיות מרגז וכרוב כבוש בבירה
סוג המתכון:
בשרים, תבשילים, שונות
בעל המתכון:
מסעדת תל אביב ברוהאוס | בשיפוצים | מוסתר
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
3 כפות מלח גס
1 כרוב לבן פרוס לרצועות דקות
3 כפות שמן סויה
8 יחידות נקניקיות מרגז חריפות
1 ראש שום חתוך לחצי
1 כפית זרעוני שומר
2 יחידות עלי דפנה
4 יחידות פלפל אנגלי שלם
1 כף סוכר לבן
1 בקבוק בירה לבנה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1. מפזרים את רצועות הכרוב בתבנית וממליחים עם המלח הגס.
  2. משאירים כחצי שעה ואז מעבירים למסננת ושוטפים היטב.
  3. מחממים סיר כבד, מוסיפים שמן סויה ומטגנים את הנקניקיות עד שהן מזהיבות.
  4. מוסיפים את השום, זרעי השומר, עלי הדפנה והפלפל האנגלי ומטגנים כ-1/2 דקה.
  5. מוסיפים את הכרוב, הסוכר והבירה ומביאים לרתיחה.
  6. מבשלים עוד כ-40 דקות על אש נמוכה ומתבלים במידת הצורך במלח ופלפל.
שלח לחבר הדפס מתכון