מרק זוקיני ומנגולד
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
מסעדת Ducks
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
1 בצל
1 כרישה
1 גבעול סלרי
1/2 כפית זרעי אניס (לא חובה)
4 שיני שום פרוסים
6 זוקיני (או קישוא)
3 עלי מנגולד
אופן ההכנה:
  1. שוטפים וחותכים את הירקות לקוביות קטנות של 2 ס"מ
  2. מטגנים מעט בשמן זית את כל הירקות , גם את החלק הלבן של המנגולד
  3. מוסיפים מים או ציר ירקות ומבשלים 30 דקות
  4. טוחנים את המרק במיקסר
  5. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון
  6. בהגשה קוצצים את החלק הירוק של המנגולד לרצועות דקות ומוסיפים למרק החם
  7. ניתן להוסיף מעט שמנת
שלח לחבר הדפס מתכון