מלאווח במילוי רוטב פיצה ומוצרלה
סוג המתכון:
מאפים
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
8
מרכיבים:
חבילת מלאווח מפושרת
חבילת רוטב פיצה של פריניר
250 ג' גבינת קשקבל
5 כפות שומשום
אופן ההכנה:
  1. מפשירים מלאווח ומניחים על משטח עבודה.
  2. יוצקים את רוטב העגבניות בצידו הפנימי של המלוואח ומוסיפים מעל גבינת קשקבל.
  3. מקפלים את צידו הריק של המלאווח על צידו המלא וסוגרים באמצעות האצבעות.
  4. אפשר להוסיף שומשום.
  5. אופים במגש על גבי נייר אפיה, בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות למשך כ - 15 דקות או עד שהבצק הופך זהוב ופריך.
שלח לחבר הדפס מתכון