שבבי מלווח בסילאן ואגוזים
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת מיטל מושקה
כשר:
כן
זמן הכנה:
כחצי שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4-6
מרכיבים:
1 חבילת מלאווח
סילאן "אגם הגליל"
חצי כוס אגוזים קצוצים.
אופן ההכנה:
  1. מטגנים מלאווח לפי הוראות היצרן, (את המלאווח מטגנים ללא מלח
  2. באותה המחבת בה טיגנו את המלאווח שמים כמות נדיבה של סילאן "אגם הגליל".
  3. אל המחבת מפוררים את המלאווח ומוסיפים את האגוזים הקצוצים,
  4. מערבבים את הכל ומגישים כמנה אחרונה לצד כדור גלידה משובחת.
הערות והמלצות:
המתכון הנ"ל הינו באדיבות המרכז הקולינארי "תמר בכפר" במושבה כנרת בעמק הירדן המחזיקים בתוצרת של מפעל "אגם הגליל", שימו לב להוראת האזהרה הקינוח ממכר!!!! כמה שהוא פשוט ככה הוא טעים!!!
לאכול עם הרבה הנאה ומצב רוח, את הקלוריות מותר לספור רק למחרת 
שלח לחבר הדפס מתכון