מעמול
סוג המתכון:
מאפים
בעל המתכון:
השף טארק שהואן
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
קילו קמח לבן
400 גרם חמאה
2 כפות תערובת תבלין למעמול
2 יחידות אבקת אפיה
1 כוס מים בשרים
4 נקודות מי זהר
2 נקודות מי ורדים
3 כפות אבקת סוכר
חצי כוס שמן סויה
2 כפות יוגורט
אופן ההכנה:
  1. למילוי: מחלקים את התמרים לכדורים קטנים.
  2. מערבבים את חומרי הבצק עד קבלת בצק אחיד ושמן. מניחים למנוחה שעתיים.
  3. מכינים כדורים קטנים בגודל הרצוי, חופרים חור בבצק, ממלאים בכדורי התמרים וסוגרים.
  4. במזלג מייצרים על הכדור צורות. מניחים לנוח חצי שעה, ולאחר מכן אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות / עד ההזהבה.
  5. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים עם כוס תה מרווה.
שלח לחבר הדפס מתכון