קוקטייל ליצ'או
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
השף עודד צפתי, מסעדת ביסטרו בר
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
40 cc ליקר ליצ'י
40cc וודקה וניל
נוזל של ליצ'י מקופסת שימורים
נגיעה של סאוור- מיץ לימון ממותק
עלי נענע
גרעיני רימון
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את כל הנוזלים לשייקר ומערבבים.
  2. שופכים לכוס הגשה – כוס של מרטיני.
  3. מפזרים מעל מספר עלי נענע חתוכים לרצועות וגרגירי רימון.
שלח לחבר הדפס מתכון