לביבות ארטישוק ירושלמי ודניס קצוץ
סוג המתכון:
פשטידות, תוספות, שונות
בעל המתכון:
השף ליאור חפצדי, מסעדת לארא
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חומרים:

200 גרם דניס קצוץ דק ללא עור ועצמות
200 גרם ארטישוק קצוץ דק דק
מלח
פלפל
חופן פטרוזיליה קצוצה
מעט לימון
שמן זית
עירית קצוצה
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. לאחד את כל המצרכים יחד, ליצור מעין לביבה.
  3. לטגן בשמן זית, אפשר להוסיף למנה זו מעט יוגורט או גבינת שמנת מתוקה ולהגיש.
שלח לחבר הדפס מתכון