כבד קצוץ
סוג המתכון:
תוספות, שונות
בעל המתכון:
מסעדת סנדר
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
חצי קילו כבד עוף
3 בצלים קצוצים
4 ביצים קשות חתוכות דק
50 ג' שומן אווז
אופן ההכנה:
  1. מטגנים את הכבד בשומן האווז עם מעט מאד שמן. בנוזלים שנותרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים. את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד זה מזה למקרר. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר(ניתן לקצץ גם עם מזלג) וטוחנים. מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים הקשות את הבצל החי הקצוץ ואת הבצל המטוגן.
שלח לחבר הדפס מתכון