שיפודי לבבות עוף עם ירקות על האש
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
הגולש/ת אורן לבוב
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
לבבות עוף - לפי הכמות הרצויה
בצל חתוך לפרוסות
עגבניה חתוכה לפרוסות
מרינדה לפי הטעם - מומלץ להוסיף שום כתוש
תבלינים
אופן ההכנה:
  1. במשך הלילה - להשרות את הלבבות במרינדה.
  2. לשפד את הלבבות ולהקפיד שבין חתיכה לחתיכה יפרידו פרוסות בצל ועגבניה.
  3. להמליח ולתבל את הבשר והירקות.
  4. להשחים את השיפודים היטב על האש.
שלח לחבר הדפס מתכון