עוף לבנוני
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
הגולש/ת שלומי אלדו שף
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
עוף לבנוני
מנה ל-4 אנשים
3חזה עוף נקי ושטוף (שניצל) חתוך לרצועות דקות
1 בצל נקי פרוס לרצועות
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1/2 כפית פפריקה אדומה
1/2 כפית כמון
1/4כפית כורכום
קורט מלח קורט פלפל שחור גרוס
קורט פלפל שטה חריף יבש
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
  1. מחממים על הגז מחבת גדולה רצוי טפלון מוסיפים את השמן זית, שהשמן התחמם מוסיפים את הבצל, כשהבצל קצת מזהיב הוסיפו את כל המוצרים ותערבבו הוסיפו את התבלינים, חריף לפי טעמכם כמובן ובתאבון .
  2. כמו שאמרתי ניתן לשדרג את יופי המנה והנה זה בא
  3. 1 דף מבצק פסטלים קונים בכל סופר תבקשו בצק לפסטלים זה מגיע בצורה עגולה מחממים סיר עם שמן עמוק זורקים את דף בצק הפסטלים לתוך הסיר ומועכים אותו בעזרת מצקת של מרק לאט הוא מקבל צורה של קסדה ושהוא מטוגן מוצאים והנה לכם כובע אני קורא לזה קסדה של בצק סיגרים שבתוכה אני ממלא את העוף הלבנוני דרך נהדרת להגשה וגם הבצק הוא טעים וקריספי לאכילה ראו בתמונה ממש ככה.
שלח לחבר הדפס מתכון