כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת קאזה דו ברזיל ראשל"צ | נסגר | מוסתר
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
1 בצל לבן חתוך לקוביות
500 ג' תאנים
1 כוס יין אדום
150 ג' סוכר
מקל קינמון
3 יחידות כוכב אניס
700 ג' כבד אווז
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. על אש נמוכה לערבב את כל המצרכים של הרוטב ולהוסיף 300 מ"ל מים במשך כחצי שעה. את כבד האווז לצרוב על מחבת פסים במשך כדקה וחצי מכל צד. להניח את הרוטב על כל נתח הכבד ולהגיש חם.
שלח לחבר הדפס מתכון