סלט עם קרפצ'יו ארטישוק
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף קולין גילון, מסעדת מסעדת עלמה
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
שקית 500 גר' עלי בייבי
חסה אמריקאית
חסה ערבית
¼ כוס לימון
כוס שמן זית
שן שום כתוש
4 ארטישוק טריים או 4 לבבות מקופסה
אופן ההכנה:
  1. מסירים עלים חצוניים של החסה, קורעים ביד את העלים, מערבבים את החסות עם עלי בייבי, מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת אטומה ומנערים היטב.
  2. ארטישוק טרי יש לבשל ולפרוס את הלב לפרוסות דקות.
  3. מסדרים בסיס ארטישוק ועורמים את תערובת החסות ומפזרים 2 כפות רוטב עם מעט מלח ופלפל גס.
שלח לחבר הדפס מתכון