קוגל של פסטה ורוטב עגבניות
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
500 ג' פסטה מסוג מאפנדיני של ברילה
4 ביצים
גבינת מוצרלה מגוררת 200 גרם
2 כפות שמן לשימון תבנית
2 כפות שמן לבישול הפסטה
1 חבילה של רוטב פסטה משפחתי פריניר
אופן ההכנה:
  1. מרתיחים מים בסיר ומוספים 1/2 כפית מלח ו-2 כפות שמן קנולה.
  2. כאשר המים הגיעו לרתיחה מוספים את הפסטה ומבשלים עפ"י הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
  3. טורפים ביצים ורוטב פסטה עד לקבלת מסה אחידה.
  4. מעבירים את הפסטה לכלי ומוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים.
  5. יוצקים בתבנית משומנת או על תבנית שריפדנו בנייר אפיה.
  6. משטחים את המלית ומפזרים גבינת מוצרלה מגורדת.
  7. מכניסים לתנור בטמפ' של 175 מעלות למשך 20 דקות עד לקבלת המוצרלה.
  8. חותכים לריבועים ומגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון