פשטידת כרובית - פצצה לשבועות
סוג המתכון:
פשטידות
בעל המתכון:
הגולש/ת שמעון גרופמן
כשר:
כן
זמן הכנה:
90 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
1 שקית כרובית קפואה
2/3 כוס טחינה גולמית
2/3 כוס מים
מלח
מיץ לימון
2 שיני שום כתוש
אופן ההכנה:
  1. 1. לבשל את הכרובית במים ומלח עד שתתרכך. להוציא מהמים ולסנן.
  2. 2. להכין טחינה משאר המרכיבים.
  3. 3. לערבב את הכרובית והטחינה ולהכניס לתבנית משומנת.
  4. 4. לחמם תנור ל - 200 מעלות ולאפות את הפשטידה ל - 10 דקות. להנמיך ל - 160 מעלות ולאפות עוד חצי שעה.
  5. 5. להגיש חם או קר.
שלח לחבר הדפס מתכון