כרובית מטוגנת
סוג המתכון:
סלטים, שונות
בעל המתכון:
מסעדת ערביקה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים .
שמן לטיגון

לבלילה
3 ביצים
כף פפריקה
2 כפות קורנפלור
3 כפות קמח
כוס סודה
מלח ופלפל לפי הטעם

לציפוי
150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
2 כפות שומשום
אופן ההכנה:
  1. את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך
  2. מקררים
  3. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית
  4. מסננים ומצפים בפרורי הלחם
  5. מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב
  6. מגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק
שלח לחבר הדפס מתכון