קרעפלך
סוג המתכון:
טעם עולמי, תוספות, שונות
בעל המתכון:
מסעדת סנדר
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
בצק-
קילו קמח
2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
4 ביצים
מלח על פי הטעם
חצי כוס שמן
מילוי-
חצי קילו בשר (עם מעט שומן)
2 בצלים קצוצים 2 ביצים
100 גרם כבד עוף פלפל שחור ומלח על פי הטעם
אופן ההכנה:
  1. להכנת הבצק מערבבים את כל המרכיבים יחד עד ליצירת עיסה אחידה.
  2. מילוי-
  3. מטגנים את הבשר, הכבד והבצל הקצוץ יחד עד להשחמה. לאחר הטיגון טוחנים את הכבד והבצל במטחנת בשר, מוסיפים את הביצים, הפלפל שחור והמלח ומערבבים שוב.
  4. את הבצק מרדדים ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. את העיגולים ממלאים במילוי שהכנו וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק. לאחר מכן מבשלים כ – 15 ד' במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן.
  5. את הקרפלך המוכנים ניתן לטגן במחבת בשמן עמוק או להוסיף ללא טיגון למרק עוף.
שלח לחבר הדפס מתכון