קרם ברולה
סוג המתכון:
רטבים, שונות
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
1500 מ"ל שמנת 32%
300 גרם חלמון
300 גרם סוכר
3 מקלונים וניל
אופן ההכנה:
  1. מביאים את השמנת והוניל לרתיחה. מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים והסוכר.
  2. שופכים בהדרגה את השמנת החמה על החלמונים ומערבבים היטב.
  3. מסננים ושופכים לתוך קערות הגשה שטוחות. אופים ב-90 מעלות, עד שהקרם מתייצב, מקררים היטב.
  4. מפזרים מעט סוכר חום על הקרם. וחותכים אותו עם מבער גז ידני עד להשחמה.
שלח לחבר הדפס מתכון