קרסטיני עם ממרח טופו וקלמטה
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חומרים:
בגט פרוס לאלכסון
10 זיתי קלמטה מגורענים
100 גרם גבינת טופו למריחה
1 שן שום קטנה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. במעבד מזון, קוצצים את הזיתים, מוסיפים את הטופו ושאר המרכיבים וממשיכים לעבד בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם הומוגני ואחיד
  3. את הבאגט אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות צלזיוס כ-10 דקות עד שמשחים
  4. מורחים את ממרח הטופו על הבאגט
שלח לחבר הדפס מתכון