קוקטייל חמוציות
סוג המתכון:
שונות
בעל המתכון:
השף מסעדת אדמה
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חומרים:
חופן חמוציות מיובשות
6 קוביות קרל
קרח גרוס באופן גס
שמפניה \ קאווה
קרם דה קאסיס
מקל קינמון (לערבוב)
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. כותשים את החמוציות עד לקבלת חתיכות קטנות
  3. גורסים את הקוביות קרל בגריסה גסה
  4. מרפדים כוס מרטיני במצע החמוציות (השאירו כמה בצד לקישוט)
  5. מלאו את הכוס בקרח גרוס באופן גס (עד קצה הכוס)
  6. הוסיפו מעל קרם דה קאסיס, ולאחריו שמפניה או קאווה
  7. בזקו מעל הכוס מעט מחמוציות שנשארו, ועטרו עם מקל קינמון (לערבוב)
שלח לחבר הדפס מתכון