קוקטייל קאיפיריניה
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף אומברטו טוקוס, מסעדת קאזה דו ברזיל אילת
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4 מנות קאיפיריניה
מרכיבים:
2 לימונים (ליים)
4 כפות סוכר לבן
160 מ"ל קאשסה מיובאת.
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הלימון בתחילה לשתיים ולאחר מכן ל-6 חלקים שווים.
  2. שמים בכוס חצי לימון(ליים) פרוס (3 חלקים).
  3. מוסיפים כף סוכר וכותשים בעזרת כפית או מקל.
  4. מוסיפים 40 מ"ל קאסשה 51 .
  5. מערבבים את התכולה.
  6. מוסיפים מעט מים וקרח כתוש.
שלח לחבר הדפס מתכון