מרק עוף עם קניידלך ממולאים בכבד אווז
סוג המתכון:
מרקים, טעם עולמי
בעל המתכון:
מסעדת פורלין - המסעדה נסגרה
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
12
מרכיבים:
למרק:
1 עוף שלם טרי מחולק ל4
5 ליטר מים
2 גזרים
2 בצלים
4 שיני שום
2 תפוחי אדמה
1 עלה דפנה
מלח ופלפל לפי הטעם
לקניידלך
5 ביצים
3/4 כוס מים
מלח לפי הטעם
50 גרם שומן אווז
1 בצל מטוגן
3/4 כוס קמח מצה
100 גרם כבד אווז
אופן ההכנה:
  1. אופן הכנת המרק:
  2. לחתוך את הירקות לקבויות
  3. לבשל בסיר את המים עם העוף
  4. להוסיף את הירקות ולבשל כשעה על אש נמוכה
  5. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולהוסיף את עלה הדפנה.
  6. לבשל עוד כשעה
  7. אופן הכנת הקניידלך במילוי כבד אווז:
  8. לערבב את הביצים עם המים, מלח, שומן האווז, הבצל וקמח מצה ולהניח במקרר לשעה.
  9. לחתוך את הכבד אווז לחתיכות קטנות
  10. ליצור כדורים מהתערובת של הקניידלך ולהכניס את הכבד אווז פנימה.
  11. לבשל במרק כ-10 דקות
שלח לחבר הדפס מתכון