קיווי לקינוח
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת שמעון ג
כשר:
כן
זמן הכנה:
1/2 שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
6 יח' קיווי גדולים וקשים
1 מקל קינמון באורך 8 ס"מ
2 כוכבי אניס בגודל של 2 עד 3 ס"מ
5 תרמילי הל שבורים
½ כוס סוכר
½ כוס מים
אופן ההכנה:
  1. להכניס לסיר את כל המצרכים למעט הקיווי. לבשל 5 דקות לאחר שהסוכר נמס.
  2. לקלף את הקיווי ולחתוך בהצלבה לאורך 2/3 מגודל הקיווי.
  3. להכניס לסיר עם הסירופ לכסות ולבשל בחום בינוני 15 דקות.
  4. להגיש חם או קר על מצע של אננס או מנגו ולצקת מעל את הסירופ.
שלח לחבר הדפס מתכון