קרפצ'ו סינטה צרובה
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2 מנות
מרכיבים:
200 גר' סינטה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית צ'ילי קצוץ
1/4 כפית מלח גס
1 כפית חומץ אורז
1/2 כפית רוטב ווצ'סטר
1 כפית שמן שומשום
1 כפית סויה
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את המלח, הפלפל השחור והצ'ילי ומצפים היטב את נתח הסינטה, מניחים במקרר למשך 10 דק'.
  2. מטפטפים את שמן הסויה והשומשום על מחבת חמה וצורבים היטב את הנתח. לאחר מכן, מניחים את נתח הסינטה להצתננות כ 10 דקות. פורסים את הנתח לפרוסות דקות ומסדרים על צלחת הגשה. מערבבים את הווצ'סטר, הסויה, החומץ ושמן השומשום ומזליפים על פרוסות הסינטה. מקשטים בצנור וגזר חתוכים לגוליאנים (גפרורים) ובמעט בצל ירוק.
  3. בתאבון.
שלח לחבר הדפס מתכון