קרפצ'יו פילה בקר
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף מתן אברהמס
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
מנה אחת לשלושה סועדים
מרכיבים:
100 גר' פילה בקר
אגס פרוס
חופן עלי ארוגולה
פרמז'נו רג'אנו פרוס לשבבים
מלח גס
פלפל שחור
בלסמי
שמן זית משובח
אופן ההכנה:
  1. להשטיח עם פטיש שניצלים את נתחי הבשר
  2. ולפרוס על צלחת גדולה
  3. לפזר מלח גס ופלפל
  4. לזלף בלסמי ושמן זית
  5. להוסיף את פרוסות האגסים
  6. לערום ערימה של ארוגולה
  7. לאכול עם לחם טרי וחמאה
הערות והמלצות:
לאכול עם לחם טרי וחמאה
שלח לחבר הדפס מתכון