קרפצ'ו פילה בקר
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
מצרכים:

פילה בקר מושרה בשמן זית ,מלח ופלפל גס
רוטב אסייתי
עלי בייבי
בצל ירוק
עלי כוסברה
שומשום לבן קלוי
לחם ג'בטה עם שום,שמן זית ומלח גס קלוי בתנור
אופן הכנת רוטב אסייתי:

1/2 כוס רוטב סויה
1 כף מיץ לימון
1 כף שמן זית
1 כף שמן שומשום
1/2 כף ג'ינג'ר
1/4 כף שום כתוש
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
לערבב את כל המצרכים יחדיו
אופן ההכנה:
  1. פורסים את הפילה לטבעות דקות מאוד.
  2. לשים מעליו בעזרת מברשת מעט רוטב.
  3. להכין סלט מעלי בייבי,עלי כוסברה, בצל ירוק , מעט מהרוטב ושומשום לבן לבזוק מעל הקרפצ'ו.
  4. להניח את הלחם הקלוי משני צידי הסלט.
הערות והמלצות:
יש לשים את הרוטב 3-4 דקות לפני האכילה ולא יותר.
שלח לחבר הדפס מתכון