כבד עוף ברוטב סויה
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת מולדן - נסגר | מוסתר
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 ק"ג כבד עוף טרי ונקח להכשיר על האש
5 בצלים חתוכים לטבעות
שמן זיחת
4-5 שיני שום כתושות
1/2 כוס יין אדום
1/2 כוס רוטב סויה
2 כפות דבש
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  1. לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את כבדי העוף ואת השום ולערבב היטב.
  2. מוסיפים 1/2 כוס יין אדום וממשיכים לבשל עוד 3 דקות. מערבבים יחד את הסויה והדבש ומוסיפים למחבת.
  3. לתבל בפלפל שחור גרוס טרי. לטעום ולתקן תיבול - להוסיף מלח לפי הצורך.
שלח לחבר הדפס מתכון