קבב טלה עם ציר טלה מצומצם וטחינה
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת גספאצ'ו
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
לקבב:
חצי קילו בשר טלה טחון
בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה – 2 כפות
כף קינמון (אבקה)
כפית כמון
מלח פלפל
כף צנוברים

לציר טלה:
עצמות טלה
2 גזרים
1 בצל
רסק עגבניות
פטרוזיליה
אופן ההכנה:
  1. מערבבים יחד את כל החומרים לקבב.
  2. מטגנים את קבב הטלה במחבת עם מעט שמן.
  3. לאחר הכנת הבסיס מכסים במים ומבשלים כ-4 שעות על אש נמוכה.
  4. בוזקים מעט ציר טלה מצומצם וטחינה.
שלח לחבר הדפס מתכון