קבב חלבי
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף ח'אלד עדווי, מסעדת ח'אלד עדווי
כשר:
לא
זמן הכנה:
10 דקות הכנה, בישול: 10-15 דקות (לפי מראית עין)
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
5
מרכיבים:
1 ק"ג בשר כבש
כפית מלח
כפית מרק עוף
קורט כמון
קורט פלפל אנגלי
קורט פלפל לבן
100 גרם צנובר
פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. מתבלים את הבשר הטחון בכל התבלינים מוסיפים את הצנובר ומערבבים.
  2. משפדים על שיפוד באופן הבא: בשר, בצל ועגבנייה.
  3. מניחים על האש.
  4. בתאבון!
שלח לחבר הדפס מתכון