קבב ים ברוטב יוגורט ועשבי תיבול
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
השף ירון עמר, מסעדת אקוורלה בר
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
לקבב:
300 גרם פילה אינטיאס נקי מעצמות ועור
10 יחידות שרימפס בינוני נקי משריון
זר קטן של כוסברה
שני בצלי שאלוט
מלח
פלפל
כפית שמן זית

לרוטב יוגורט:
100 cc יוגורט
כף שמן זית
מלח, פלפל
שני גבעולי בצל ירוק
2 גבעולי טימין
שן שום אחת
אופן ההכנה:
  1. קוצצים את כל רכיבי הקבב ומערבבים יחד בקערה.
  2. מייצרים קציצות ומשטחים אותן
  3. מבשלים בערך כדקה מכל צד (אפשר להכין את הקציצות על הגריל, על הפלנצ'ה או במחבת)
  4. מגישים בדרגת עשייה בינונית (מדיום), על מנת שלא יתייבשו.
  5. להכנת הרוטב: לקצוץ את כל הירוקים והשום ולערבב הכל יחד.
הערות והמלצות:
להגשה:
שמים רוטב יוגורט על הצלחת ועליו מסדרים את הקבבונים.
שלח לחבר הדפס מתכון