קבב טלה
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת ערביקה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
לתערובת הקבב
500 גר' בשר טלה טחון גס הכולל 25 אחוז שומן
30 גר' צנוברים קלויים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ
מלח ,פלפל שחור
1 כפית תבלין ראס אל חנות
2 שיני שום קצוצות

להגשה
2 לאפות
2 כפות שמן זית
1 כף שומשום
2 כפות טחינה ירוקה
אופן ההכנה:
  1. מערבבים יחדיו את חומרי הקבב עד שנוצרת תערובת אחידה
  2. יוצרים קציצות עגולות במשקל של כ-50 גר כל אחד
  3. מניחים למנוחה במקרר למנוחה של שעה
  4. צולים בגריל למידת העשייה הרצויה
  5. קולים את הלאפה בתוספת שמן הזית והשומשום
  6. מניחים על צלחת הגשה, מורחים את הטחינה
  7. יוצרים סלט קטן של ירקות העונה במרכז ומניחים את קציצות הקבב
  8. מעטרים בטבעות בצל ועלי פטרוזיליה
שלח לחבר הדפס מתכון